Valp-uppdatering <3

Nu har valparna varit i sina nya hem i drygt 1 vecka och allt går så bra så. Alla har landat mkt väl i sina nya familjer och det ramlar in foton samt uppdateringar från dem i stort sett varje dag, något vi är såå tacksamma för 😀 ❤ . Och här kommer lite blandade foton på gänget om det nu är så att ni glömt hur de ser ut? 😉

Zelda
Zorro
Milo
Ztella
Zalle
Zelda
Zalle
Zorro
Ztella
Zelda
Milo
Zorro
Zalle
Ztella

Värmer gott i kennelmatte/husse hjärtan här med alla dessa fina uppdateringar, stort tack till er alla ❤

Annars har livet här återgått till det normala med diverse olika långprommisar som till exempel till skogen, fårhagen eller flockpromenader med Mari och hennes flickor. Givetvis har även kameran varit med men mer om det kommer i nästa inlägg 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »