Grattis vår solstråle <3

På pappret heter hon Ex Aminos Angel Of Sunshine men i dagligt tal har hon många namn där Skalman är det mest nyttjade skulle jag tro. Och det är ett mycket passande namn så här på hennes äldre dar för allt ska göras i hennes takt och där mat och sömn är av största vikt 😉 . Men även namnet Tindra tok gäller för inte är hon för gammal för tokigheter än även om husse hellre kallar henne för Tindra klok eftersom hon definitivt inte gör något som inte hon själv vill 😉 . En dam med mycket personlighet som ni förstår, som inte är lättflörtad precis men de tvåbenta som är godkända älskar hon så att det hörs över halva grannskapet, eller vad säger du Malin? 😉 . Idag blir denna donna hela12 år..

..och det kommer att firas med mumsigt ben samt en lång skogspromenad med bästa kompisarna.

Grattis på 12-års dagen vår underbara solstråle som alltid lockar oss till skratt, finaste fina Tindra ❤

Kategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s