Snö och åter snö!

Vintern har verkligen gjort ett rejält återbesök här hos oss i Hallands inland! Vårkänslorna man fick för inte så länge sedan har man nu fått skjuta undan och istället försöka njuta av all snö som vräkt ner senaste veckan. Men det är sannerligen inte lätt, VILL HA VÅR NU 😉 . Tjejerna klagar dock inte som deras matte gör utan de njuter verkligen och lite rätt får man väl ge dem, är ju rätt vackert detta och himla tacksamt att fota i 😉 🙂

Totalt har vi säkert nu fått ca 30 cm snö, inte vanligt direkt hos oss med dessa mängder och det tar rätt bra på både oss och tjejerna att pulsa runt i. Inte något som direkt saktar ner, speciellt inte Malou & Jill, men det märks på dem när vi kommer hem istället 😉

Tindra tar det något lugnare men kanske inte så konstigt när man bara inom ett par dagar fyller 12 år ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »