Sjukt tillfredsställande!

Alltså, att blåsa med hundfönen när någon av tjejerna fäller, det är faktiskt sjukt tillfredställande! Att se underullen bara släppa och blåsa all världens väg är en härlig känsla och är konstigt nog lika förvånande varje gång. Man borde ju inte bli överraskad, är ju inte direkt första gången man gör detta menar jag 😉

Och som ni ser så behöver de inte bada för att blåsas, funkar precis lika bra på torr päls. Jag hade definitivt inte klarat mig utan denna fön nu, tjejerna hade dock säkert bara varit glada över om den försvann skulle jag tro 😉 . Är inte deras favorit direkt men har lärt sig med tiden ”att gilla läget”. Och om någon blir nyfiken på att skaffa sig en egen hund-fön så fick jag min i födelsedagspresent, köpt från 4Dogs, dock många år sedan så min modell finns inte längre men många andra bra alternativ. Och nej, detta inlägg är inte sponsrat utan jag är bara så helförtjust i min hund-fön och hur mkt den faktiskt underlättar, speciellt då under fällning som ni ser 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Hmmm, kanske man skulle köpa en sån🤔
    Kommer inte bli en hit hos Harry, men det är ju inte borstning heller😅 Däremot blir det populärt bland fåglarna, de tog mycket päls till sina bon i fjol.