Var redo!

Ja om ni nu vill vara med på årets stora event vill säga, alltså Eurasierhelgen 2023 😉 . Jag kommer att inom kort lägga ut stugorna för bokning. Detta kommer dock inte att ske i helgen för jag har inte möjlighet att då sitta klistrad vid datorn, något som jag vet krävs eftersom trycket brukar vara oerhört stort och stugorna brukar gå åt på ett par timmar. Men nu har ni alla fått en liten förvarning och möjlighet att dubbelkolla almanackan, eller rättare sagt, rensa almanackan för detta 😉

Så vill ni nu vara med oss helgen den 8-10 september på Överlida camping (drygt 3 mil från Ullared) så gäller det att ha koll på min blogg och vara riktigt på hugget när väl inlägget om stugbokningen kommer inom kort, troligtvis i början på nästa vecka 😉

Lycka till ❤

Kategorier:Uncategorized

4 svar »