Bokningen är öppen för Eurasierhelgen 2023!

Nu så är det äntligen dags att boka er stuga eller husbil/husvagnsplats till årets stora ”eurasier-event”. Med andra ord, Eurasierhelgen 2023, som kommer att ta plats på samma ställe som tidigare år, alltså på Överlida Camping , drygt 3 mil från Ullared i Hallands inland och datumet som gäller i år är 8 – 10 september 🙂

Det är samma koncept som tidigare år, alltså det är först till kvarn till stugorna som gäller och jag säger av erfarenhet, vänta inte för länge! De är kända för att gå åt som smör i solsken, med andra ord, brukar bli fullbokade på ett par timmar 😉 . Vi har bokat samma stugor som tidigare år, alltså 9 stycken 2-bädds stugor..

..samt 2 stycken 4-bädds stugor 🙂

OBS! Tänk på att er bokning av stugor är BINDANDE! Givetvis försöker vi i möjligaste mån få någon annan att ta över er stugbokning om ni skulle få förhinder men skulle vi inte lyckas så får ni tyvärr inga pengar tillbaka. Vi brukar dock ha en lång återbudslista på stugor så oftast brukar detta lösa sig men det är självklart något som vi inte kan lova.

Förutom ovanstående stugor så finns det också gott om tält/husvagns/husbils-platser att boka till priset av 380 kr/dygn. OBS! Allt boende, oavsett vilket, ska bokas via mig! Alltså ni ska INTE boka boende via campingen! Detta på grund av campingen har avsatt stugor samt husvagn/husbilsplatser till oss så att vi alla kan bo samlat 🙂

Och självklart kan man också bara vara med över dagen om man hellre vill det av olika anledningar eller även komma utan hund. Detta är ju ett ypperligt tillfälle för er som går i ”eurasier-tankar” att lära känna rasen bättre 🙂

Fredagen är ju ankomstdag och gemensam promenad när alla anlänt brukar vara en regel, om bara vädret tillåter vill säga och senare lite mysigt mingel i partytältet 🙂

Lördagens aktiviteter är inte fastspikade än men givetvis så står Överlidahunden 2023 på schemat, jag menar, vad vore en eurasierhelg utan detta prestigefyllda arrangemang? 😉

Och som tidigare år så kommer vi även denna gång att ta ut en liten kostnad, 100 kr per hund, utöver stug- eller husvagn/husbilskostnad. Allt för att till viss del täcka upp för föreläsare, priser, goodie-bags med mera 🙂

Så var nu snabb på tangenterna om ni vill vara med på denna helg där vi varmt välkomnar nya som ”gamla” eurasiervänner 🙂 . Sista anmälningsdag är den 15/8 2023. Boka med en kommentar under inlägget på facebook eller via telefon/sms på 070-347 48 22.

Varmt välkomna till…

Kategorier:Uncategorized

4 svar »