Zuperba-kullen 4 månader <3

I söndags så fyllde alla ”våra” goa valpar 4 månader och dagen till ära så skickade våra fina valpköpare dagsfärska foton, tusen tack för det ❤

Vi är så stolta över dem alla och det glädjer oss mycket att se vilka fina individer de utvecklas till men det allra roligaste är att höra att de fortfarande är trygga, kontaktsökande och framåt, all heder till er valpköpare som förvaltar dessa godingar så väl ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Så fina fluffrumpor🥰
    Men snart kommer varulvsunge-åldern👹Då bits dom och förvandlas till huliganer, och man undrar vad man gett sig in på😥 Lugn, bara lugn – det går över! Helt plötsligt är de den goa och underbara fluffrumpan igen❤ Jag satt på köksgolvet och höll fast Harry 20 min åt gången, så att han inte kunde göra en flygande bit-attack. Trodde jag var ensam om det, men det visade sig att det är många som går igenom samma fas, och det är just vad det är, en fas. Det går över, tro mig! Prata om det, det är inget du gjort fel, de blir knasiga ibland i sin utveckling. Om du håller dig lugn och konsekvent så blir det bra sen och de har förtroende för dig. Det är faktiskt jobbigare för dem än för dig. Harry är en underbar, trygg hund nu – men runt 5 månader var han hemsk😳 Med lugn, tålamod och varsamhet blir det bara en ”blip” i deras utveckling. Se på det som en tonårsrevolt, fast mycket kortare 😁 Gå på en promenad runt kvarteret alldeles själv om det blir för mycket. Eurasiern är väldigt känslig och blir man arg, då drar de sig tillbaka, och det vill man ju inte.
    Valptiden ÄR jobbig, fast de är så gudomligt söta. Det blir lättare sen när man kan sova utan att lyssna efter tecken på att de måste ut för att kissa😂

  2. Hihi, precis så är det med valpar! Himla jobbigt ibland, finns en anledning till att de är så söta 😂. Men samtidigt väldigt roligt och precis som du säger, det går över 😂😍