Zetill’s Zuperba Zelda BIR-valp & BIS 4:a <3

Att man idag är superstolt som uppfödare är definitivt ingen överdrift då Zelda & matte Camilla gjorde debut i utställningsringen och det med råge. De var såå duktiga, en otroligt fin följsamhet och samspelet mellan dessa två var en fröjd för ögat att se och värmde gott i hjärtat ❤

En fantastiskt fin insats med en jättefin kritik..

..som ledde till BIR-valp och därmed var de kvalificerade till BIS-final 😀 . Nu väntade några timmars väntan på finalen men i ett soligt fint väder i gott sällskap så var det definitivt inga bekymmer utan dessa timmar fyllde vi med en massa härligt snack samt en tur till hundrastgården 🙂

Vid tvåtiden var väntan slut och BIS-finalen för valpar 4-6 månader körde igång med ca 15 deltagare. Zelda fick visa upp sig igen eftersom det inte var samma domare som tidigare och trots att hon vid detta laget var väldigt trött så skötte hon sig såå fint, alltså, kolla steget på denna lilla tjejen!! ❤ ❤

Och även denna domare tyckte om vad hon såg och placerade Zelda som BIS 4:a!! 😀 😀

Stort grattis igen till Zelda med familj och ett varmt tack för att ni visade upp henne ❤ . Nu blir det glas skumpa ikväll för att fira och jag misstänker starkt att det även korkas upp hemma hos familjen Johansson också eller vad säger ni Camilla & Lars-Owe? 😉 ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »