Strålande utställningsresultat :D

Vilken fantastisk dag och det med lika fantastiska resultat vi hade idag på Västsvenska pudelklubbens inofficiella utställning på Tjolöholms slott 😀 . Men det var inte hos oss det gjordes kanonbra resultat, nej då, Zetill’s Zuberba ”Zalle” gjorde också debut i ringen och det med den äran idag i Vimmerby 😀 . Han kammade hem ett excellent med HP och blev 2:a bästa hanvalp i den mest konstiga klassindelningen, valpar 4-9 månader? Inte lätt för en 4,5 månaders valp att hävda sig mot en valp på 8 månader, i direkt samma förutsättningar om man nu säger så 😉 . Men Zalle och matte Tina gjorde det med glans, stort stort grattis till er igen från mycket stolta uppfödare ❤

Och efter att fått dessa fina resultat från Zalle så kunde man fokusera på vår utställning och först ut var Zetill’s Zuperba ”Zorro” med matte Clara 😀 . Debut även för dem och det var svårt att tro, superfin följsamhet och kontakt! Stort grattis igen Clara & Zorro från superstolta uppfödare ❤

Ett mycket välförtjänt excellent med HP fick de med sig och nästa på tur i ringen var syrran Ztella med husse Mikael. Och även dessa två klev in i ringen som de aldrig gjort annat, denna otroligt fina följsamhet måste ligga i släkten 😉 ❤

Och givetvis fick även Ztella ett excellent med HP och därmed blev det en syskonduell i BIR-valp finalen..

..där Ztella drog det längsta strået denna dag och blev BIR-valp ❤

❤ BIM Zetill’s Zuperba Zorro & BIR Zetill’s Zuperba Ztella ❤

Då började väntan på gruppfinalen för Ztella och under tiden så fick nakenfisen ”de luxe” Malou ett excellent med HP och vann öppenklassen och blev sedan 2:a bästa eurasiertik..

..och Jill blev BIR samt BIR-veteran ❤

Som sagt, gruppfinal stundade och som Ztella & husse Mikael gjorde det, storslam!! Med andra ord, BIG 1:a 😀 ❤

Och vinner man BIG-finalen så måste man ju vänta på BIS-finalen eller hur? Och vilken tur att vi gjorde det för lilla tjejen gjorde det igen, charmade ny domare och slog till med BIS 2:a 😀 ❤

Stort grattis igen till våra underbara valpköpare för dagens fantastiskt fina resultat! Ni är såå duktiga med era valpar och vi är mycket tacksamma och stolta för att ni vill visa era fina hundar ❤ .Sist men inte minst, tack till Julia för hjälp med fotograferingen ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »