Hoppa till innehåll

Joggaren Jill!

Nu är det ju så att min dotter tar det här med träning på riktigt allvar och tro mig det kommer inte från mig. Min uppfattning om träning sträcker sig max till hundpromenader, räcker alldeles utmärkt tycker jag ;). Men dottern tar det hela lite längre och idag skulle hon jogga 20 minuter enligt hennes PT så jogga blev det och då ville hon ha sällskap av en av tjejerna. Jag tyckte hon kunde ta med sig alla tre för då hade nog rundan gått på halva tiden, ja draghjälp x 3 måste väl ge den effekten eller? ;). Men valet föll på Jill eftersom hon behöver det här med egentid allra mest och de stack iväg och var tillbaka på utsatt tid. Cilla sa att det hade funkat alldeles utmärkt efter att Jill hade fått avklarat nummer 1 och 2, hon hade sprungit lätt och ledigt bredvid henne hela vägen med den enda skillnaden att Cilla körde på asfalt och grus medan Jill höll sig till vägkant och dike, ja varför göra det enkelt för sig? 😉

Framåt eftermiddagen var det så dags för min träning, ja alltså en hundpromenad ner till sjön samt lite vadning i vattnet för inte vågar man kalla det att bada inte utan vada stämmer bättre med sanningen :).  Alltså jag vadade medan tjejerna balanserade..

001

..badade med tungan rätt i mun ;)..

003

..jagade..

066

..samt rullade sig i nåt obestämbart 🙂

016

Denna gång slapp vi besök av Kanadagässen men istället kom denna lilla gynnaren på visit :).

007

Vi strosade länge i vattnet och tänk att denna vy kan visa sig både på land och i vatten?

057

Haha, ja eurasier-rumpor i all ära men visst är det roligare när de behagar visa andra ändan till?

048

Och då helst i rörelse, ja det tycker jag iallafall 🙂

020

040Denna aktivitet var ett perfekt avslut på en härlig helg med dottern hemma på besök. Och lagom till att hon åkte så kom sonen hem, ja det är väl tur att de byter av varann och ser till att deras mamma inte känner sig alldeles övergiven då mannen i huset ligger borta på jobb denna veckan också, tala om teamwork 🙂 ❤

Ha det gott alla!

4 kommentarer »

  1. Härliga somriga foton 😉 Håller med dig hundpromenader är vad jag helst gör som träning ❤ Tur vi är olika 😉 Kram

%d bloggare gillar detta: