Skenet bedrar..

Ja för ska sanningen fram så är inte Zelda någon skönhet nu precis, ja på utsidan då alltså, på insidan är hon fortfarande den bästa och goaste av tjejer <3. Det är väldigt svårt att förstå att hon faktiskt är svensk utställningschampion när man ser denna magra nakenfis och inte blev det bättre av att jag och Cilla gav henne lite särskild uppmärksamhet igår kväll då vi satt på golvet med henne mittemellan och fixade tovor samt kammade ur det sista av fällningen. Inte så kul att göra henne ännu naknare men detta är nåt som måste göras, den nya pälsen kommer ju fortare och till min glädje så såg jag att redan nu kommer lite ny baby-päls, kanske är det tillskottet av B12 som gjort det? Men även om hon som ni ser kunde varit lite mer pälsad och haft några kilo till på kroppen..

046..så är hon helt klart den piggaste i flocken nu. Är det någon som startar en lek så är det hon, detta glädjer mig såklart något oerhört och det är absolut ingen tvekan om hon mår bra :D. När det gäller hennes mage så fungerar allt perfekt, jag har blöter allt hennes foder nu (ANF Senior) och det verkar falla damen i smaken på alla sätt. Har inte sett någon lös mage på flera veckor trots att hon fått smaka lite av varje, absolut inga mängder men ändå, ett klart framsteg det också för innan kunde hennes mage rasa för minsta lilla men inte nu inte :D. Tror också vikten har vänt rejält, ja iallafall om man ska tro kompisar som inte sett henne på ett tag och nu såg en tydlig skillnad mot det bättre, så det får allt snart bli en ny tur till veterinären för att försöka få detta bekräftat ;). Så summa summarum, en mycket nöjd och glad Zelda och dito matte 😀 😀

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. å så glad att läsa om framstegen, Chibi rasade ju trots att magen blev bra med medicinen. Har nu insett att då hon fick näring så blev hennes energi 180 och då lägger man inte på vikt första dagarna. men nu så har det vänt 🙂 Jag är så glad att jag har dig och Susanne att bolla dessa frågor med ❤ Chibi är också urfälld, och enligt min vet så kan sjukdomen ha ett finger med i spelet, då all näring måste gå till annat först än pälsen. Tack för att du delar både surt och sött Jeanett

  2. Tack Helene ❤
    Man blir ju så himla glad av alla framsteg eftersom detta tar tid, man vill ju att de ska bli bra direkt och lägga på sig. Så glad också för er skull att det även vänt hos er och det är verkligen toppen att bolla idéer ihop för visst kan man lätt känna sig lite ensam i detta.

    Kram ❤