Hoppa till innehåll

Fantastiska vänner!

Sitter här och tänker på gårdagens lilla julfest vi hade här och slås än en gång av vilka underbara vänner vi har, ja vi är verkligen lyckligt lottade att ha sådana fantastiska människor i vårat liv! Vänner som bryr sig, vänner som man gapskrattar mycket med, vänner som alltid finns där man man behöver. Så ja!! Vi är definitivt lyckligt lottade och jag vill bara säga från botten av mitt hjärta, TACK för att ni finns ❤

Och nu när jag har fått lätta mitt hjärta så får jag väl även dela med mig av några foton från gårdagen som innefattade en gemensam promenad i det klassiska svenska vintervädret, ja med andra ord, vågrätt regn och + 8 grader ;). Inte direkt optimala förhållanden att fota och definitivt då inte med systemkameran, nä, det fick bli några foton med mobilen istället från grusväg..

DSC_1513 (2)

..och den fria leken i fårhagen eller rättare sagt här, ett gemensamt godisfjäsk för Sivan 😉

DSC_1516 (2)

Och nu blir det snart natten för den gamla här, orken räcker inte riktigt till för festande i dagarna två. Så visst, en anings sliten men ack såå nöjd med helgen 🙂

Ha det gott alla!

4 kommentarer »

%d bloggare gillar detta: