Ja, jag fattar vinken..

Att jag och min kamera kan vara en anings påfrestande ibland har jag allt fått höra av familj och vänner men att tjejerna även verkar att hålla med, ja det var en överraskning. Eller kanske inte om jag tänker efter, visst har de innan visat att jag kan vara lite jobbig men aldrig har det tagit sådana proportioner som idag för det är väl ändå ingen tvekan om vad de vill säga med dessa kort va? 😉 😀

037

Det är precis om om de vill retas med mig ordentligt, ja hur annars ska man tolka det när de så effektivt ”förstör” foton som annars hade kunnat bli riktigt bra 😉

013

019

Att gömma sig bakom buskar, träd och snår är verkligen effektivt om man vill undkomma kameralinsen en stund, ja om man då bortser från att deras matte ändå inte ger sig utan fotar iallafall och till råga på allt offentliggör deras hyss ;). Men som den paparazzi jag är så gav jag minsann inte upp utan väntade snällt ut dem och det betalade sig allt tillslut 🙂

047

006

Och när tjejerna inte roar sig med att retas med mig så kan man ju alltid göra detsamma med varandra 😉

050

Ja nu är det lite omvänd ordning här, Tindra gör allt för att få igång Jill men det uppskattas inte riktigt alla gånger som synes ;). Nej hon vill hellre ta det lugnt och ta sig rullare i snön..

032

Eller varför inte visa ovanstående i rörliga bilder istället för omväxlingens skull?

Och har man haft en lång härlig stund ute i fårhagen så finns det väl inte mycket som slår lite soffhäng inne i stugvärmen? Ja iallafall för dessa tre för någon plats för deras matte ser det ju minsann inte ut att finnas 😉 🙂

DSC_1501 (2)

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized