Hoppa till innehåll

Ett inlägg i både sorg & glädje

Igår sa vi farväl till en fantastisk människa! Min styvpappa, en kämpe utan dess like, somnade lugnt och fint in efter flera veckors kamp. Sov i ro älskade Kent, du kommer alltid finnas med oss ❤ ❤ ❤

Och efter en tung dag i Göteborg så kom jag hem till ett hus fyllt av omtanke, våra vänner var här och tog emot mig med kramar och kärlek, något som skänkte en stor tröst mitt i all bedrövelse. Att få vara omringad av all denna omtanke, att få skratta och även gråta var precis vad jag behövde efter många veckors oro. Det finns inte ord för hur mycket jag uppskattade detta men jag tror inte det behövs, tror att ni alla förstår ❤

Trots allt så blev det en underbar kväll och att få sådana här gåvor gör ju det hela ännu bättre, tack Siv & Roger än en gång för denna otroligt fina skylt med Tindra i mitten ❤

DSC_1509 (2)

Tack Tore & Ann för den jättefina spishandduken och grytlapparna, som även dessa var speciellt gjorda för oss ❤

DSC_1510 (2)

Och sist men absolut inte minst, tack Anette & Lars för den vackra orkidén, mina favoritblomma ❤

DSC_1511 (2)

Ha det gott alla, var rädda om er och om varandra ❤

%d bloggare gillar detta: