Hoppa till innehåll

Rödmosig & grann!

Nä, den där rubriken var kanske att tänja en aning på sanningen, rödmosig JA, men grann? Nä, det vete tusan ;). Haha, ja oavsett så var dagens promenad bitande kall men samtidigt härlig med sol från en klarblå himmel, minusgrader och lite snö och detta tyckte inte bara jag! Kolla in tjejen här som njuter i fulla drag 🙂

014.JPG

Finns inte mycket som slår ett snöbad i Zeldas värld, ja det skulle isåfall vara ekorrar, det är allt superduper-roliga djur det där. Och Zelda är som synes inte ensam om att tycka detta 😉

036

Ja ekorren fick allt bråttom därifrån och jag förstår den, tre gnällande och pipande stora hundar kan få vilken ekorre som helst att få stora skälvan ;). Men även om den försvann så tog det ett bra tag att övertyga tjejerna om detta, det spanades länge och väl om utifall att 🙂

038

Men till slut så tappade de intresset och istället gick vi ner mot Kroksjön där tjejerna jagade sorkar medans jag jagade motiv 😉

023

026

028

Ja som ni ser så kan jag fortfarande inte låta bli att fota is, är allt nåt speciellt med dessa formationer och att de är alldeles naturliga! Men även tjejerna är ju naturliga, kanske de inte bjuder på lika läckra formationer men inte desto mindre fina i vintersolen 🙂

030

039

Men inte behöver det flöda av vintersol för att det ska bli ett härligt foto, funkar nästan lika bra i skuggan också 😉

025

Nähä nu får jag sluta, ja för stunden iallafall, för snart väntar det spa för Zelda. Det ska badas och fönas samt klippas klor för ska man stå i eurasiermontern imorgon på My Dog i Göteborg så vill det till att visa sig från sin allra bästa sida 🙂

Ha det gott alla!

2 kommentarer »

%d bloggare gillar detta: