Hoppa till innehåll

Gratis hundföreläsningar!

Som de flesta av er redan vet så arbetar jag på UPH, Utbildningscentrum för professionell Häst/Hund & Humanvård och nu under 2016 planerar vi för ett antal gratis föreläsningar och detta måste jag ju såklart tipsa er om! Se inbjudan nedan och varmt välkomna 🙂

Inbjudan till gratis föreläsning för hundintresserade!

Under 2016 planerar vi på UPH ett antal kostnadsfria föreläsningar på ämnet hund med föreläsare från olika inriktningar. UPH bjuder på föreläsningen, men vi önskar att ni anmäler er via pm på UPH´s facebook sida och anmälan är bindande då antalet platser är begränsat. Föreläsningarna kommer att anslås i facebookgruppen samt på UPHs hemsida www.uph.nu allt eftersom de blir klara.

Den första föreläsningen blir om hundens näringsbehov

Datum:Onsdag, den 16 mars klockan 17.30-20.30 .
Plats: UPH, Hotellvägen 6, Älvsered.

Detta tillfälle är en verklig höjdare för dig som vill tillverka egen hundmat för då gästas vi av Åsa Sjöberg som är cert.Canineopat och har fått pris för sin forskning på mage och tarm. Åsa kommer att berätta om hundens näringsbehov och hur du kan laga egen näringsrik mat till hunden på ett enkelt sätt.

Hjärtligt välkomna till en trevlig kväll på UPH!

logga wwwuphnu (2)

%d bloggare gillar detta: