Eurasiernyfikna på besök

Igår så hade vi besök av ett par som är intresserade av en eurasier och vad kan då vara ett bättre sätt än att hälsa på ett gäng sådana? Tjejerna skötte sig alldeles utmärkt och gjorde den bästa reklam, både för sig själva och för rasen! Vi hade ett par mycket trevliga timmar med hundprat och då i synnerhet eurasiersnack och jag skulle inte bli förvånad om det i framtiden kommer att hamna en eurasier hos Viktor & Nina :). Tack snälla ni för besöket och hoppas vi syns igen framöver 🙂

Och har man gjort allt för att hålla sig på topp ett par timmar så tar det bevisligen på krafterna 😉

DSC_1528 (2)

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Åh! Tack själva vi blev helt sålda 😍 Vi blev väldigt överaskade att Eurasier kunde vara så perfekt! En eurasier valp kommer definitivt bli vår nya familjemedlem! Hoppas vi ses i framtiden 😃