Hoppa till innehåll

Min önskan infriades!

Ni som läste gårdagens inlägg kanske kommer ihåg att jag önskade mig lite kameraväder till idag och det infriades minsann, man tackar och bockar vädermakterna allra ödmjukast ;). Och eftersom jag då fick som jag ville så var jag inte sen att ta med mig tjejerna till fårhagen där de fick jobba med nosen lite..

048

Och här var det ju tänkt att jag skulle haft någon bild på deras nosarbete som jag gav dem men så bidde det inte så därför fick det, som synes, bli en bild på Zeldas egna sniffande istället ;). Men dagens promenad bestod inte bara av arbete för tjejerna utan även lite jakt också. Zelda startade det hela med att smyga på Jill..

003

..som i sin tur då fick en herrans fart under tassarna..

002

..ja Zelda kan bevisligen vara lite läskig och detta race ledde till att Tindra också satte fart med en lite smått skräckblandad uppsyn, ja tydligen kan även en Jill i bakhasorna sätta nerver i dallring 😉

001

Detta såg väldigt roligt ut och jag fnissade glatt åt dem alla tre och detta kan väl nästan klassas som en slags dominoeffekt á la eurasier eller? :). Men det blev inget mer dominospel denna gång men farten höll i sig ändå, trots hinder i vägen..

017

..och utan 🙂

013

030

008

Och på tal om utan, här har vi en tjej som verkligen snart är helt utan päls, snygg fällning va? 😉

050

Nu sänker sig sakta mörkret utanför mitt köksfönster, kaffebryggaren puttrar på och snart är detta inlägg färdigskrivet, så med andra ord, fikadags 😀

Ha det gott alla!

%d bloggare gillar detta: