Hoppa till innehåll

En liten vädjan..

Som ni alla vet så älskar jag att fota och mitt favoritmotiv är ju såklart vår fina ras, eurasiern. Jag fotar glatt mina tjejer men lika gärna andras hundar också då tillfälle ges som till exempel på utställningar och det kommer jag fortsätta med och lånar gärna ut dessa foton till de som vill ha men det hade ju såklart varit roligt om ni också skrev vem fotografen är. Jag har ett flertal gånger det senaste året sett ”mina” bilder på bl.a facebook och det är helt okej MEN jag vill gärna att ni då skriver vem som fotat. Så snälla, fortsätt gärna att låna mina foton men glöm inte att då också skriva vem som är skyldig till dem tack 🙂

Men nu har jag vädjat färdigt och kommer istället bjuda er på min dag som varit som vilken onsdag som helst, alltså inte direkt någon ”lillelördag” här inte men man kan ju inte låta bli att undra om Jill & Tindra inte festat loss i smyg för tala om ”slagna hjältar” här ikväll 😉

DSC_1579 (2)

DSC_1578 (2)

Ja vem vet? De kanske har haft världens party i hundgården idag och kanske man skulle sätta upp en kamera där för att få reda på vad som sker när jag är borta? ;). Kan ju bli en spännande film men troligtvis så handlar det om att deras matte bara har en livlig fantasi och kanske det men denna fyrfotingen inbillade hon sig inte idag iallafall 😉

DSC_1574 (2)

Imorgon hoppas jag på lite finare väder, de senaste dagarna med dimma, dis och regn är ju ingen höjdare så jag hoppas på lite sol istället så att kameran kan få jobba lite igen 🙂

Ha det gott alla!

2 kommentarer »

  1. Vilka härliga softa bilder du tagit på tjejerna ❤ Ja det är ju kul om det är lite bra väder vi har Storm i Norrköping vi blåste nästan bort på vår korta promenad. Ha det bra

%d bloggare gillar detta: