Hoppa till innehåll

Tantvarningen är ett faktum!

Ja det är väl bara att inse, även om det tar emot 😉 , att det börjar att gå utför och tant-åldern närmar sig med stormsteg! Visst är jag ”bara” 46 år men när man måste skaffa sig progressiva glasögon, ja då blir man minsann påmind att man så att säga närmar sig fel ålder ;). Så nu är jag en mindre stolt ägare till sådana glasögon så tantvarningen måste väl vara ett faktum eller? Men rätta mig gärna om jag har fel 😉

DSC_1586 (2)

Men även om orsaken till nya brillor inte är så kul så tycker jag ändå att de är rätt snygga och tur är väl det med tanke på anledningen och detta att det är pyton att lära sig se rätt med dem. Inget som för min del kommer att gå som ett kick känns det som, hela tiden tänka på vilken vinkel man ska ha huvudet i för att man inte ska känna sig konstant småfull. Ingen höjdare precis men man sparar ju definitivt in på alkoholhaltig dryck, det behövs ju inte nu om man säger så 😉 😀

Men nog om mig nu, det har ju inte bara handlat om glasögon idag utan en prommis med tjejerna blev det ju också när vi kom hem 🙂

DSC_1588 (2)

Men som ni ser blev det en koppelpromenad och av just den anledningen blev det ju inga kort så därför bjuder jag på några från häromdagen istället, funkar väl det också skulle jag tro 🙂

049

006

Nähä, nu får man väl se till att fylla magen lite också och inte bara blogga, det blir man ju inte mätt på precis. Tror då att pepparbiff funkar betydligt bättre för detta ändamål 😉

Ha det gott alla!

%d bloggare gillar detta: