Hoppa till innehåll

Jag tror jag blir tossig!

Och orsaken till denna tossighet är prinsessan själv, ja Zelda med andra ord, som gör sin matte gråhårig eller mer gråhårig är väl egentligen närmare sanningen ;). Anledning till detta är att sessan i fråga har blivit superkräsen trots sin EPI, äter dock gärna allt som inte är hennes egen hundmat så det är minsann inget fel på tjejen utan det handlar bara om ren och skär kräsenhet! Och hade hon inte haft EPI samt legat en aningen på fel sida om strecket på vågen så hade jag inte brytt mig, då hade hon snällt fått vara utan men jag vill definitivt inte att hon ska tappa i vikt!! Man är ju så himla rädd om den lilla vikt hon faktiskt nu äntligen har uppnått så därför lägger jag kanske lite väl mycket fokus på detta men men, det är väl bara att hoppas på att det vänder till det bättre igen och det gärna snart 🙂

Men även om hon gör mig lite småtossig så kan man inte annat än att återigen småle lite åt hennes förmåga till att hitta upphöjda platser på de mest osannolika ställen 😉

DSC_1598 (2)

Ja en plats mitt i den renoveringstörstiga källartrappen under tiden jag var i tvättstugan är tydligen inte dumt alls och det tog inte lång tid innan ytterligare två nyfikna dök upp för att kolla in vad deras matte hade för sig 😉

DSC_1600 (2)

Jaja, oavsett om det handlar om toa- eller tvättstugebesök så behöver man minsann inte känna sig ensam i detta hus precis 😉 😀

Ha det gott alla!

2 kommentarer »

  1. Se det som ett friskhetstecken, det gör jag när Myran inte vill äta. En EPI hund som inte vill ha maten beter sig som en normal eurasier 😉🙃 . Men jag klarar 1 till 2 dagar med den inställningen, sen fjompar jag med lite gotta lr matlek. Men så gör jag även med Bumbin. Lätt att vara klok på distans lr någon dag så att säga 😘
    Och vadå privat egentid, vi är ju det viktigaste tjejerna har så det är väl klart vi behöver tillsyn jämt 💕🐾🐾💖

%d bloggare gillar detta: