Hoppa till innehåll

En tung dag som snart är till ända..

Idag har vi sagt farväl till en fantastisk människa, min styvpappa Kent! En mycket tuff dag men det sista avskedet blev ändå en fin ljus stund i all sorg ❤

Kent var som en pappa för mig i många år, en otroligt snäll människa, generös och alltid med glimten i ögat. Han hade alltid en stund över, både tid för att lyssna eller att ge råd.  Han var en man med en taktkänsla som få, ja jisses vad han lärde mig dansa både bugg och gammeldans och något som sedan gav ett sådan resultat att vi hade kurser ihop. Sedan att han suckade många gånger över min bristfälliga kunskap i matte och geografi, är en helt annan sak, man kan ju inte vara bra på allt ;).  Ja inte var detta mina starka ämnen i skolan precis men Kent gav ändå inte upp, jag skulle lära mig detta. Idag är jag fortfarande ingen fena på något av det, klarar mig ändå hjälpligt men kommer aldrig att glömma all tid han la ner på att hjälpa mig igenom detta.

Kent var också en man med ett mycket stort idrottsintresse och då speciellt boll- och travsport. Jag kommer fortfarande mycket väl ihåg hur han låg och kammade mattfransar i nervositet under UEFA-cup finalen mellan Blåvitt och Dundee United 1987, det var en syn kan jag lova och visst smittade det av sig och jublet stod högt i stugan när Blåvitt vann 🙂

Tack Kent för allt genom alla år, du har alltid med din stora omtänksamhet funnits där för mig och du lämnar ett stort tomrum efter dig och du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta ❤ ❤

DSC_1606 (2)

4 kommentarer »

  1. Jaa, vad säger man till er en sådan dag? Förstår er sorg och känner massor med er! Jag träffade Kent nästan varannan vecka de senaste åren nere på Hemköp och såg honom desto oftare förutom de senaste månaderna. Kan bara instämma att han är en vänlig själ som var generös med tid och ett leende… Kram till er!

%d bloggare gillar detta: