Hoppa till innehåll

Ytterligare ett trevligt besök!

Idag har vi haft ytterligare ett mycket trevligt besök av valpintresserade, några timmar gick fort, ja det är alltid lika roligt att prata eurasier :). Och tjejerna gjorde som vanligt en mycket god reklam för rasen och bjöd glatt alla på lite extra behåring, ja tre eurasier som fäller lämnar ju sina spår lite överallt ;). Tack snälla Evelyn & Birger med familj för att ni kom och hälsade på oss och tjejerna, jättetrevligt 😀

Förutom detta så har det varit en helt vanlig söndag här på Ögärdet, lite plock med ditt och datt samt den vanliga promenaden med tjejerna som dock var i koppelvariant idag och därför som vanligt inga bilder men det går ju att åtgärda med några från gömmorna  istället 🙂

012

006

086

Avslutningsvis så vill jag bara säga att det är så himla roligt att flera av er redan har anmält er till vår eurasierträff den 12 mars! Men det finns såklart plats för många till, ju fler desto roligare, så tveka inte utan känn er varmt välkomna till oss denna dag! 🙂

Ha det gott alla!

%d bloggare gillar detta: