Hoppa till innehåll

Eurasierträff!

Då så har vi äntligen satt ett datum för vårens eurasierträff och det blir den 12 mars! Och denna gång vidgar vi vyerna och har den på hemmaplan, alltså hos oss på Ögärdet i Hallands inland :). Alla är såklart välkomna, både med och utan hund och det är ett ypperligt tillfälle att lära känna rasen för er som går i eurasier-tankar. Vi tänkte oss en tipspromenad på ca 4 km följt av fri lek på vår stora äng och för de som inte vill/kan släppa sin hund lös så finns istället en stor inhägnad :). Tiden som gäller denna dag är klockan 11,00, ta med er egen fika så lovar vi att se till att det finns en grill tänd för er som så önskar 🙂

Så varmt välkomna alla, antingen ni redan är stolta ägare till en eurasier eller om ni är nyfikna på rasen så detta är dagen för er! :D. En heldag med eurasier i alla dess färger & former är väl perfekt ur många synvinklar, kan knappast ge en bättre bild och uppfattning om vår härliga ras eller? Och sedan att ges möjlighet att prata med alla goa ägare gör väl saken bara ännu bättre? 🙂

0420

 Anmälan gör ni här på bloggen genom en kommentar eller under inlägget på facebook, allt för att vi ska ha en liten aning om hur många som dyker upp :). Vid frågor så når ni mig på 070-347 48 22.

Som sagt, varmt välkomna 😀

5 kommentarer »

%d bloggare gillar detta: