Hoppa till innehåll

Det börjar arta sig..

Som jag skrivit innan så har Tindra haft en anings för mycket hull och inte haft någon större energi. Detta var troligtvis en effekt av felinställd medicinering mot hennes hypotyreos men detta är nu ett minne blott! Energin riktig sprudlar om henne och vikten är nästan tillbaka där den ska, kanske 0,5 kg till ner men jag tycker att hon redan nu ser riktigt fin ut, ja om man nu bortser från pälslösheten ;). Eller vad tycker ni, ser ni en liten rulta eller? 😉

078

Nu är det ju svårt att bedöma vikt enbart genom ett foto men jag tycker definitivt att det ser ut som vi börjar närma oss målet. Hennes buklinje syns här ju tydligt och den är bra uppdragen, precis som den ska vara så snart når hon nog sin målvikt på ca 22 – 23 kg igen :). Och med tanke på hur hon håller igång så är det målet inte så långt borta skulle jag tro 😉

006

019

Ja många kalorier gör hon allt av med på en promenad, och det är ju bra men man får ju för den sakens skull inte glömma hjärngympan..

081

..hoppträningen..

074

..klättringen..

098

..ryggmassagen..

085

..vattentrasket..

039

..kurragömme..

036

..samt slutligen balansträningen 🙂

099

Ja som ni ser så hinner Tindra med så mycket mer än bara att rusa omkring under en promenad, ja det gäller ju tydligen att utnyttja tiden till max ;). Men nu är det väl ändå dags för de andra två att visa sig lite, de var ju faktiskt också med på promenaden och de kan de också ;). Jill började med att smyga på Zelda..

047

..för att sedan köra en intensiv lekinvit….

050

051

..något som, trots Zeldas ointresserade utseende, lyckades till sist 🙂

053

Men ett eurasier-ryck var alldeles tillräckligt tyckte Zelda och återgick därefter till sin vanliga värdighet 😉

070

Så där ja, nu har ni väl fått en liten uppfattning hur en promenad i vår fårhage kan se ut och som synes, den kan vara väldigt omväxlande 🙂

Ha det gott alla!

%d bloggare gillar detta: