”Long time no see”

Idag på förmiddag blev det allt ett härligt återseende på flera sätt samt även en ny bekantskap, både för mig och tjejerna. Vi hade stämt träff på ”gamla jaktmarker”, alltså på stranden i Kalv, med Carina och hennes tjejer Livia & Senya och det blev lyckat på alla sätt! Tjejerna tyckte det var toppenkul att återigen få springa fritt på stranden tillsammans med Livia samt att träffa Senya och jag tyckte det var minst lika kul att träffa Carina igen :). Men dagens höjdpunkt för mig var nog ändå att få träffa lilla collie-valpen Senya, jisses så söt ❤

066

Och hon var minsann lika tuff som söt, var inte alls rädd för våra tjejer och hängde glatt efter dem på det mesta. Och Jill var inte sen att axla ansvaret att lära henne gilla vatten och lyckades alldeles utmärkt med detta som synes, dock vet jag inte om matte Carina blev lika förtjust? 😉

075

092

088

Men än så länge har hon långt kvar innan hon kan mäta sig med Jills tokighet i vatten och tur är väl det, räcker mer än väl att ha en sådan här badtoka i flocken 😉

033

036

072

Men inte allt bus skedde i vattnet, nej de hann allt med en hel del på land också..

049

081

..varvat med spaning..

063

070

083

043

..för att sedan avsluta det hela med ett gruppbad 🙂

029

Tack till dig Carina och dina tjejer för en jättetrevlig promenad samt det goda kaffet 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized