Ikväll firar vi!

Och varför detta undrar ni säkert nu? Jo, idag skrev vi på ett mycket efterlängtat papper..

DSC_1619 (2)

..ja som ni ser så är äntligen gården vår på pappret också och det kräver väl ändå lite firande eller vad säger ni? :). Så nu kan vi verkligen börja planera och det som står först på tur är att grusa gårdsplan men något betydligt roligare att se fram emot är altanbygge x 2. Ja två altaner ska det bli minsann, en stor på baksidan och en liten vid groventrén, ja det gäller ju att nyttja solen till max ;). Och detta är något som jag vi saknat, vi hade ju en stor vid vårt gamla hus och det har vi verkligen märkt att det är något som vi absolut vill ha här också! Men ett annat projekt som jag också ser fram emot är att hundhuset ska göras i ordning, tanken är ju att det ska nyttjas inte bara som ”hundkoja” utan också att det ska inredas både som koja och hundrum där jag kan pyssla om hundarna på alla sätt samt kunna hänga upp rosetter med mera. Så himla bra att kunna ha ett speciellt litet hus bara för detta ändamål och då sedan att husse sparat en skinnsoffa för tjejernas bekvämlighet i kojan kommer med all säkerhet inte göra dem ledsna precis ;). Ja,  många planer har vi och jag lovar att hålla er uppdaterade på vad som händer här framöver med både bild & text 🙂

Men även om det har firats här lite ikväll så har dagen varit precis som vilken fredag som helst, jobb för mig och tjejerna har haft en hemmadag med husse som innehållit promenad på ängen men som brukligt när de är ute med husse, inga kort ;). Så därför tog jag genom köksfönstret ett kort på Jill på hennes absoluta favvoplats i trädgården..

DSC_1620 (2)

Ja här hittar man nästan alltid Jill, hon kan ligga på denna plats och spana både dag som kväll och verkar aldrig tröttna och det är inte så lätt att få henne att komma in kan jag tala om 😉

Men nog om dagens bravader, nu laddar vi för BPH i Halmstad imorgon, ska bli så spännande att göra detta och samtidigt lite nervöst. Tänk om någon av tjejerna flippar ut och vi måste avbryta? Usch vilken tanke och dessa funderingar gör inte nervositeten bättre kan jag tala om men jag ska försöka göra precis som goa Sivan sa, ta det lugnt och ha kul! 😉 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

4 svar »

  1. Åh vad härligt att det är ert på pappret också! Ni verkar ju ha hittat ett härligt ställe! Hur stor tomt har ni? 🙂 Vi letar hus, inte direkt lätt här uppe, är ju svindyrt och jättesmå tomter. Drömmer också om ett ”hundhus” och en inhängad tomt så det låter ju som rena drömmen 😀
    Lycka till på BPHt, det är jätteintressant och roligt!

  2. Tack så mycket! Ja detta är er dröm som har blivit verklighet, jag har alltid velat ha en liten gård och nu har vi det :D. Vi har boningshus, ladugård och brygghus (hundhus) med en tomt på ca 4 000 kvm, helt perfekt för våra behov :). Lycka till i letandandet efter erat drömställe!!

  3. Grattis. Inte behöver du vara nervös för BPH ta det med ro och ha roligt. Har gjort det på båda mina tjejer med skott. Det är roligt och man får hjälp hela tiden. Kommer att gå så bra ska du se. Det som är kul att du kan gå in och jämföra syskonen i kullen sedan på skk.

  4. Tack, känns lite bättre nu! Ska försöka att bara ha kul och inte tänka för mycket 😉. Och visst är det kul att kunna jämföra syskonen emellan 😊