Fråga inför eurasierträffen

Jag har fått frågan från flera håll om man får ta med sig en löptik på vår eurasierträff och därför tänkte jag att det är lika bra att lägga svaret här också så att så många som möjligt får ta del av det . Nej, vi vill inte att man tar med sig en löptik på träffen, det blir inte bra för någon. En tik som löper skapar oreda i flocken på många sätt, inte bara för hanarna utan för alla. Lite tråkigt men tanken med träffen är ju att det ska bli en trevlig dag för alla, både två- och fyrbenta och en löptik mitt i det hela gör ju det hela en anings spänt om man säger så ;). Tråkigt för er som drabbas men vi lovar att det kommer fler tillfällen framöver att träffas 🙂

Och för er som inte anmält er än gör gärna det! Fram tills idag är det 20 eurasier med ägare anmälda så det ser ut att återigen bli en välbesökt träff, något som glädjer oss mycket såklart :). Men jag vill återigen påpeka att denna träff inte bara är för euraiserägare utan även lika mycket för er som är intresserade av rasen, är ni sugna på en eurasier så är denna träff ett ypperligt tillfälle att lära känna rasen på allra bästa sätt 🙂

15630455-origpic-aa5a87

Kategorier:Uncategorized