BPH x 3 genomfört!

Nu sitter jag här vi datorn med en hett efterlängtad stor kopp kaffe efter vår heldag på Halmstad hundarena och tre genomförda BPH :D. Detta var sannerligen en upplevelse, tre hundar av samma ras gör varsin likadan bana och reagerar på olika sätt alla tre. Dock inga förvånande reaktioner men ändå olika trots att de är av samma ras, mycket intressant vill jag lova och jag rekommenderar alla att göra ett BPH på sin hund!

Men nu kommer jag inte skriva så mycket mer om tjejernas BPH på grund av tidsbrist, sorry men det är ju snart Mello på teven och det vill jag inte missa så därför får ni snällt vänta tills imorgon på en fullständig redogörelse men den som väntar på nåt gott… ;). Men jag kan dock inte låta bli att visa upp vilken fin rosett tjejerna fick efter genomförd BPH, snygg va? Även om jag fick betala för den 😉

DSC_1624 (2)

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

8 svar »

  1. Åh attans. Jag som funderade på att åka o kolla på BPH idag men gjorde det aldrig 😦 Typiskt…