Hund hela dagen lång

Men inte först förrän imorgon då dagen börjar med en träff på stranden med Carina och hennes hundar, alltid lika trevligt :). Direkt efter det bär det av till UPH och bästa Marie-Louise som ska kolla av tjejernas muskelstatus, en regelbunden kontroll jag vill ha i syfte att förebygga eventuella skavanker :). När detta är färdigt så åker jag hem för att lämna av tjejerna och äta lite innan jag vänder tillbaka till UPH och då för Marie-Louises föreläsning om hur hundens muskler är uppbyggda , symptom från rörelseapparaten som kan tyda på problem innan man ser en riktig hälta och hur man stretchar hunden efter träning. Ska bli jätteintressant och även om jag vid det här laget lyssnat på M-L många gånger så lär man sig alltid något nytt 🙂

Men det är morgondagens bravader, dagens har inte varit fullt så ”hundfylld” utan bestått mest av jobb men såklart, lite hund blev det ju ändå när jag kom hem till de här stollarna 😉

003

Ja inte konstig alls att Tindra ser lite missnöjd ut, ja vem skulle inte bli det om någon räckte ut tungan åt en? ;). Som synes, full fart mest hela tiden och lekinviterna duggade tätt trots visst ointresse emellanåt 😉

013

Men fördelen med att bli dissad ibland är ju att man får ha leksaken alldeles för sig själv eller beror det kanske på att den är en aning svårtillgänglig för andra här? 😉

016

Som ni säkert förstår så kommer kameran säkerligen gå varm imorgon och just på grund av det så är det väl säkrast att jag går och ser till att batteriet också är laddat 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized