Lite nytt om eurasierträffen 12 mars

Med drygt 1,5 vecka kvar till vår träff så passar det väl med en liten uppdatering tycker jag :). I dagsläget kommer 33 eurasier med ägare att delta denna dag, jättekul såklart men jag säger som innan, det finns plats för fler 😉

Upplägget för dagen ser ut som följer:

  • Samling på vår gård kl 11.00. När alla kommit så går vi en tipspromenad på ca 4 km längs grus- och asfaltsväg och gnugga redan nu era hundkunskaper, det ligger hundrelaterade priser för 3 vinnare i potten 🙂
  • Väl tillbaka på gården igen så kan man antingen låta hundarna leka i det fria på den stora ängen nedanför huset eller släppa sin hund i vår stora inhägnad eller varför inte både och? 😉
  • Grillen modell stor 😉 kommer att ställas upp och tändas för de som vill i inhägnaden men ta gärna med er stolar ni som har tack 🙂
  • Om behov skulle uppstå så finns tillgång till toalett inne i vårt hus.
  • Under tiden som både vi och hundar minglar och fikar kommer dragning av vinnare av tipspromenad ske samt så kommer Gibsons matte Bea ha lite PartyLite-ljus, doftpinnar och lyktor till försäljning ute i vårt brygghus. Och dagen till ära så erbjuder hon personligen 10% rabatt på allt hon har med sig och detta gäller bara för oss och denna dag! Så när ni känner att ni behöver en paus från alla eurasier, varför inte titta in och lukta samt beundra allt snyggt som Bea har med sig. Och det är absolut inget köptvång på något sätt men skulle ni bli sugna så är det kort eller swish som gäller 🙂
  • Kicki kommer också att finnas i brygghuset och hon har med sig en massa fina koppel och halsband som är på REA :). Så behöver ni något nytt och snyggt inför sommarens utställningssäsong? Kanske ett praktiskt retriverkoppel att kunna lägga i fickan när hunden är lös? Eller varför inte ett snyggt läderhalsband med läckra stenar/nitar? Titta då in hos Kicki i brygghuset :). Här kommer ett litet smakprov på vad hon har med sig och vill ni köpa nåt så kan ni betala antingen med kontanter eller via swish 🙂 

PicMonkey Collage

Slutligen så klicka HÄR för att hitta hit och mitt mobilnummer är: 070-347 48 22 vid eventuella frågor 🙂

Jag hoppas vår beställning på fint väder håller även denna gång samt önskar er alla varmt välkomna till oss på Ögärdet! 🙂

014

Kategorier:Uncategorized

6 svar »

  1. Önskar vi hade kunnat vara med men dels är det lite långt för en ren eurasierträff och dels har jag förhoppningar om bra utställningsresultat istället då vi ska till Strängnäs både lördag och söndag ;). Hoppas få träffa er framöver igen dock och hoppas även ni får en kanondag 😀