Visst blir man glad?

Jag fick ett telefonsamtal här i eftermiddags och det från veterinären. Nu kanske det inte låter så positivt men det var det verkligen och förklaringen till detta är att Tindra har en bokad tid för koll av sina sköldkörtelvärden på torsdag. Men den veterinären som vi brukar gå till var dubbelbokad så därför fick vi en tid till en annan på kliniken och det var hon som ringde för att diskutera Tindras hypotyreos. Hon hade läst Tindras journal och sett att vi länge haft problem med att få henne riktigt bra inställd på sin medicinering och därför hade hon bland annat gått in på SLU´s hemsida och läst på om det senaste kring hypotyreos och man kan inte annat än att imponeras av denna veterinärens hängivenhet, att redan flera dagar innan hon ens träffat hunden börjat läsa på samt ta kontakt med matte för att diskutera. Visst kan man inte annat än att bli glad? Sådana veterinärer växer minsann inte på träd så denna tänker vi definitivt behålla ;). Nu mår inte Tindra dåligt på nåt vis, pigg och glad samt tillbaka på sin matchvikt men visst vill man få hennes värden riktigt stabila och därmed slippa åka till veterinären och ta prover var 3:e månad.. Så nu hoppas vi att denna veterinären hos Veterinärerna i Svenljunga kan klura ut den rätta medicindosen för vår härliga tjej, det verkar ju minst sagt lovande iallafall 🙂

10406693_10205901233187079_3083521126299547649_n

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized