Skällande hundar & skällande matte

Igår kväll var det ett riktigt tumult här! Tjejerna for omkring i trädgården alldeles stissiga och skällde, något som per automatik leder till att jag också skäller, fast då på dem ;). Vet ju att det inte är det bästa sättet men ibland är det inte läge för den pedagogiska stilen ;). Men inget hjälpte, till slut så kom Zelda & Tindra in medan Jill satt vid grinden och stirrade stint bortåt trädgränsen vid ängen samtidigt som hon skällde med jämna mellanrum. Jag skakade trött på huvudet, såg absolut inget på det hållet som skulle ge en sådan reaktion och fattade ingenting. Gick ändå ut och tittade en sista gång och då uppenbarade sig den..

003

Ja där stod föremålet för allt tumult och inte undra på att tjejerna skällde ;). Ganska normalt faktiskt att skälla när det står en älg som till råga på allt är helt oberörd av all uppståndelse och lugnt käkar vidare på busken bakom och rent ut sagt skiter i tjejerna 😉 😀

Kategorier:Uncategorized