Hoppa till innehåll

Praktisk info inför eurasierträffen!

Nu är det bara två dagar kvar till eurasierträffen som kommer att gå av stapeln på lördag och vädret verkar även denna gång vara på vår sida eller? 😉

11:00 Växlande molnighet vindpil 1 m/s 3 m/s
12:00 Växlande molnighet vindpil 1 m/s 4 m/s
16:00 Växlande molnighet vindpil 2 m/s 5 m/s

Men även om det ser ut som om solen kommer att stråla ner på oss så vill jag ändå varna er om att vi fortfarande har snö på backen här så ta på er ordentligt på fötterna! Vill ju inte att ni ska frysa så tänk även på mössa och vantar kanske? Hihi, nu låter jag verkligen som en hönsmamma men vem vill inte att ens gäster ska trivas och må bra? Och det gör man definitivt inte om man blir kall, så det så 😉

Och glöm för all del inte att ta med er fika och gärna en stol till det för vi räknar med närmare 50 personer ( 35 eurasier 😀 ) och så många stolar har vi faktiskt inte ;). Grill kommer också att tändas för er som vill det och tillgång till toalett finns inne i vårat hus.

Det var väl det hela men kanske bäst att än en gång lägga ut länken för vägbeskrivning, klicka här för den samt här kommer även mitt mobilnummer om någon skulle behöva det 070-347 48 22 🙂

Då återstår bara för mig att önska er alla..

Varmt välkomna till oss på Ögärdet!

029

%d bloggare gillar detta: