Att vara en paparazzi kan löna sig..

Som ni vet så är jag en flitig fotograf eller en fotoidiot, vilket ni vill 😉 och då i synnerhet av eurasier och gärna huvudbilder. Detta har nu betalat sig då Jenny på Bamses Bollar har anlitat en konstnär i USA som har målat av en av de fotona som jag skickade in och den utvalda blev fina Coryana´s Linux ❤ 😀

eurasier 002 (2)

Detta var precis en sådan rolig nyhet som man behöver när man är lite krasslig med feber och ont i kroppen, ja jag känner mig faktiskt genast lite bättre ;). Man kan ju inte annat än att känna sig lite stolt över att ett av mina foton var såpass bra att det kunde målas av :D.

Och eftersom jag inte varit på topp idag så har tjejerna fått nöja sig med trädgården och det verkar inte som om det inte har gått någon nöd på dem för det..

007

Ja det funkar bevisligen alldeles utmärkt att både busa och spana i trädgården också 😉

001

Men jag hoppas verkligen att jag är på banan imorgon igen så att tjejerna kan kompenseras med en rejäl runda då istället, trädgården i all ära men visst finns det både bättre och roligare ställen att rasta dem på 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »