Snölek & fällning!

Snart är denna söndag slut och därmed har ännu en helg bara swishat förbi men egentligen inte så dumt för det betyder ju att eurasierträffen närmar sig med stormsteg, bara 6 dagar kvar till lördag då hela 36 eurasier kommer att medverka, inte dåligt alls om man säger så 😉 :D. Och vädret ser än så länge positivt ut, växlade molnighet och +5 grader och håller det så är jag helt klart nöjd :). Nåt jag däremot inte är nöjd med är dagens väder, snö och åter snö, suck…vart tog våren vägen??? Men lika missnöjd som jag är med snön, lika lycklig är Jill..

040

Ja som ni ser så ligger hon mer än gärna ute och det länge, ja bilden talar väl sitt tydliga språk? Hon älskar verkligen snön och ligger hon inte i den och njuter så leker hon och idag kammade hon hem en storvinst då Zelda för ovanlighetens skull släppte på värdigheten..:)

015

020

027

Ja jisses så roligt de hade och det länge och man blir alltid lika glad av att se Zelda leka, det händer inte så ofta längre, ja iallafall inte så intensivt som idag :). Och som ni uppmärksamma läsare kanske ser så har även Zelda börjat fälla men inte så farligt denna gång konstigt nog, hon brukar ju vara en mästerfällare av rang men för en gångs skull så är det lite mer rimligt.  Jag badade och blåste henne igår och måste då passa på att än en gång berömma min hundfön, jisses så effektivt när de fäller! Underullen bara blåstes all världens väg, så himla bra men det krävdes såklart en hel del dammsugning efteråt om man säger så ;). Vi hade päls både högt och lågt här hemma och tanken på mitt blivande hundhus kändes mer lockande än någonsin ;). Ja att det kommer att bli så himla bra att ha ett speciellt hundhus för alla sådana här aktiviteter är det minsann ingen tvekan om 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

 1. Alltid lila spännande TT se vad fällningen ställer till med 😊
  Vilken fön har du? Det finns ju olika styrkor…
  Är väldigt sugen på en. Fast det får bli om ngn vecka. Vill ju inte blåsa bort all ull än 😬
  Kram

 2. Haha, ja verkligen!! Är ju inte alltid samma varje gång precis 😉
  Jag har en Blaster från 4dogs, den är kanon och effektiv men är du rädd om ullen så ska du nog vänta lite, dumt att riskera nåt inför erat stora äventyr 😊

  Kram tbx