Goda nyheter!

Och det också några stycken, det ni! Men vi börjar med goda nyheten ett och det handlar om Tindra och att hon nu äntligen ligger perfekt i sina värden för sin hypotyreos ja det var en härlig nyhet veterinären levererade igår :D. Så nu behövs ingen ny provtagning på denna glada goa tjej förrän om 6 månader om inget oförutsett inträffar :).

055

Den andra nyheten handlar också om Tindra men samtidigt indirekt Jill, Tindra har nu börjat löpa så det ska bli mycket intressant att se hur lång tid det tar innan hon drar igång Jill också. Jag tror av erfarenhet att det inte handlar om så många dagar men man ska ju aldrig säga aldrig, Jill har ju lurats förr om man säger så ;).

Och så har vi nummer tre av goda nyheter och det handlar också om Jill och vårt besök hos canineopat Marie-Louise igår. Jill är ju lite marktrång i rörelse, något hon alltid varit men det sista så har hon även börjat tåa in lite på höger bak. En störning i hennes rörelsemönster som definitivt inte är bra i längden utan kan på lång sikt leda till exempelvis artros och det vill man ju absolut inte. Därför har hon fått både massage och galvanström ett par gånger och igår verkar det som om Marie-Louise träffade riktigt rätt för det syntes en klar förbättring direkt efter. Så nu kör vi vidare på detta vinnande koncept och hoppas på en stadigvarande effekt. Men Jill fick även lite laser under behandlingen men då för något helt annat, Marie-Louise hittade en krepitation ( eller ett knaster på enklare svenska 😉 ) i höger knä men med lite laser så försvann detta i ett nafs 🙂

DSC_1695 (2)

Och jag vet, jag har sagt det många gånger förr men det tål att sägas igen! Kolla regelbundet upp muskelstatusen på era hundar, finns inget bättre sätt att ”mota Olle i grind” 🙂

Men gårdagen innehöll såklart också en rastning i form av en utflykt till ett gammal favvoställe för tjejerna men mer om detta i nästa inlägg 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Härliga nyheter! 😄
    Håller tummen att det rullar på i ett positivt tecken.