Tack alla trevliga besök!

Som jag skrivit innan så har vi haft besök här i påskhelgen av valpintresserade och två mycket trevliga besök blev det, tack familjen Törnkvist och Olsson för att ni kom och jag hoppas verkligen att vi syns igen :). Och att dessa besök tröttar ut tjejerna är det inget snack om och då i synnerhet Jill men inte så konstigt, hon är ju huvudpersonen nuförtiden 😉

DSC_1753 (2)

Men förutom dessa mysiga besök så har vi ju även haft dottern och mågen här, alltid lika roligt men jag misstänker starkt att Zelda inte riktigt håller med denna gång 😉

DSC_1751 (2)

Hihi, ja hon ser allt lite lidande ut där hon ligger i Cillas knä men vill man bli fin så får man ju lida pin och det finns ingen som är så bra som Cilla på att reda ut tovor bakom öronen! En färdighet som jag tacksamt tar emot men tvivlar på att Zelda håller med 😉 🙂

Nu är det snart dags för dusch och sedan blir det allt hopp i säng och det tidigt ikväll, det har verkligen varit en Glad Påsk här på alla sätt men samtidig intensiv så en aningens trött är man allt 🙂

Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll och lämnar er med ytterligare ett vackert vårtecken 🙂

006

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

 1. Det är vi som ska tacka😊
  Vi träffas gärna igen, och tack för vägbeskrivningen hem, sparade 30 min😀
  Hoppas vi hörs av snart igen och hälsa sambon din😊

  Kram

 2. Ja vi får verkligen hoppas att vi får en anledning att träffas igen! Toppen ju att vägbeskrivningen funkade, så kul är det ju inte att åka bil 😊
  Hass tackar och hälsar så gott tbx!

  Kram