”Tjena folks”

Tindra här och nu tänkte jag inte vara sämre än den där lillsyrran jag har, ja Jill då alltså, som i hennes eget tycke visade framtassarna här på mattes blogg igår. Ett påstående som jag inte direkt håller med om, jag menar jag är ju äldre och måste väl därmed också få med ett ord i laget eller här? ;). Och i ärlighetens namn så tyckte jag nog att Jill var lite orättvis mot vår matte, visst är hon lite underlig ibland men det uppväger hon med annat, ja som till exempel idag när hon tog med mig till UPH och såg till att jag fick en underbart skön massage från topp till tass av duktiga Marie-Louise..

DSC_1793 (2).jpgJa ni ser väl själva? Njutningen riktigt lyser ur mina ögon men det bästa var nog när hon närmade sig armbågen, ja jisses säger jag bara!! Då kunde jag inte behärska mig längre utan var bara tvungen att ”luft-slicka” lite och detta gör jag inte i onödan om man säger så, endast riktigt superduper-sköna saker framkallar detta beteendet ;). Och det hela avslutades med lite beröm också, ja vilken tjej vill inte höra att man är i en superfin form? En underbar päls och inte ett endaste gram för mycket och detta hoppas jag verkligen att matte också hörde för då kanske hon äntligen slutar med att kalla mig för ”sin lilla sötlimpa”. Ett ordval som jag inte direkt anser är meriterande för min matte men just idag förlåter jag henne, dagens ompyssling ursäktar ju helt klart det mesta 😉

Nospussar till er alla från dagens spa-pingla 🙂

Kategorier:Uncategorized