Jill här!

Ja jag vet att det var alldeles för länge sedan som jag satte tassarna på tangenterna här men om sanningen ska fram så prioriterar jag lite andra saker istället, som att bada, leka med pinnar, äta eller att retas med mina syrror, ja listan kan göras lång med viktigare saker än att blogga men nu kände jag att jag ville få ur mig en sak eller två så varsågoda, ett inlägg á la Jill 😉

031

Konstiga saker händer här nuförtiden, det första matte gör varje morgon är att torka mig på mitt mycket personliga ställe, ja hon hinner inte ens äta frukost innan, det ni! ”Ritsch” säger det och så kommer hon springande med pappret i högsta hugg och nu orkar jag inte ens bry mig längre! Gjorde några försök i början att ta till flykten men inte fungerade det, nä matte kom envist efter så nu står jag kvar och låter henne hållas ;). Men en anings pinsamt är det, jag menar att bli torkad ”där” i full åsyn av sina syrror, förstår ni hur genant det är? Och inte fattar jag riktigt vitsen med detta heller, jag tycker dock mig höra att det mumlas om en önskan om blod? Men va?  Vill hon att jag ska ha skadat mig eller vadå? Annars är ju matte här som en hönsmamma som oroar sig för att jag och mina syrror ska göra oss illa oss men tydligen är inte detta samma sak, ja jisses inte förstår man sig på de tvåbenta alla gånger inte 😉 🙂

Men bara denna ritual är avklarad så blir matte faktiskt ganska normal igen, ja iallafall så normal hon kan bli ;). Lite tossig är hon ju jämt, ja ta bara detta med kameran. Jämt ska hon ha den med, ja det är så vanligt nuförtiden att vi tjejer direkt fattar att det är prommis på gång så fort hon tar fram den. Då ställer vi oss på rad vid ytterdörren och inväntar ivrigt våra halsband och sedan på att få åka iväg till nåt spännande ställe och detta hände även idag. Stället som matte tog med oss till blev denna gång den härliga stranden och vi var inte ensamma där, nä min lekkompis Livia var också där och bjöd upp till lek 🙂

014

Vi hade jättekul men det är attans vad snabb Livia är, jag har inte en chans att hänga med trots att jag verkligen försöker. Försök som dock gör mig väldigt varm, tur att det då finns en härlig sjö att svalka sig i 🙂

032

Livia gillar dock inte vatten lika mycket som jag men håller ändå mig sällskap från land 🙂

026

Och tur var väl att hon var med idag så att det blev lite ös då Tindra nu återigen blivit lite tråkig, matte kallar det visst efter-löpet-depp men jag kallar henne tråk-tant ;). Hon vill bara strosa runt för sig själv och lukta på allt och inget, ja typ lite som den där Ferdinand 😉

009

034

Jaja, jag vet ju av erfarenhet att detta är av övergående art, snart är hon på g igen men jisses så trist hon är under tiden ;). Zelda är det dock lite mer fart på..

007

..men tyvärr inget som jag har någon större nytta av då det är ytterst sällan som hon nedlåter sig till lek med mig, ja hon är allt lite fisförnäm den där så kallade ”prinsessan” om sanningen ska fram 😉

009

Nähä, nu väntar min plats på gräsmattan på mig, någon måste ju ligga ute och ha koll på ägorna för mina syrror lägger minsann inte manken till där om man säger så 😉

Nospussar till er alla från mig!

tassavtryck

Kategorier:Uncategorized