Inget är som väntans tider..

Nej, här väntar vi fortfarande på belöningen med en röd fläck på hushållspappret varje morgon men än så länge lyser det med sin frånvaro och jag tror att Jill njuter lite i smyg av att hålla sin matte, och många andra också skulle jag tro 😉 ,  på halster på detta sätt, den lilla retstickan!! Att ett löp är på gång är det ingen tvekan om, frågan är bara när? ;). Än så länge finns det ju tid att vänta på detta utan risk för krock med kommande långresa men det är klart, den börjar så smått att rinna ut… Men än har jag inte kastat in handduken och gett upp, nej jag fortsätter idogt med mitt pappersarbete även om ljudet av rivet hushållspapper numera gör att denna retstickan snabbt försvinner ur sikte 😉 🙂

071

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Det är helt klart många som väntar på fläckar!
    Linux väntar på 2tjejer, vars mattar var säkra på löp i början på mars, inga löp än! 😊
    Vi håller tumme för er iaf 😊
    Kram