Utedag för hela slanten & flocken!

Idag har vi verkligen utnyttjat det fina vädret med att vara ute i stort sett hela dagen. Jag har ”roat” mig med att ansa runt och i vår syrenhäck och samtidigt så fick jag även plockat bort det rejäla skatboet som fanns mitt i, inget som varken vi eller då speciellt inte Tindra vill ha i trädgården eftersom skator definitivt hör till ett av hennes stora hatobjekt ;). Detta blev ett lördagsnöje som tog mer tid än vad jag hade trott men belöningen var inte alls dum eftersom alla dessa vackra vårblommor nu syns så mycket bättre när både riset och alla gamla grenar försvann 🙂

PicMonkey Collage

Men det var inte bara jag som ”roade” mig, Hasse hade en betydligt tyngre uppgift som bestod i att kapa ved samt sedan att även lana densamma..

DSC_1798 (2)

Som ni ser så gjorde även han ett gott dagsverke, resultatet blev en rejäl vedhög som nu ligger på tork mot blivande hundhuset. Så vi tvåbenta har verkligen gjort skäl för vår belöning nu, ett ”kall en” står framför mig och ska snart avnjutas 😉

Tjejerna har även dom haft en utedag, Zelda har tillbringat dagen med att ha koll på allt..

DSC_1796 (2)

..medan dagen för Tindras del mest har sett ut så här..

DSC_1800 (2)

..eller så här 😉

018

Ja nu har hennes efter-löpet-depp slagit till med full kraft och då går allt från promenad till inkallning i slow-motion och hon ser även minst sagt lidande ut och det hela tiden också, nä det finns nog ingen som har det så jobbigt som hon just nu, stackars Tindra tok ❤ 😉

Men en som absolut inte lider av någon deppighet utan snarare tvärtom är Jill som resonerar som så att vill ingen leka boll tillsammans med henne..

024

..så får man ta saken i egna tassar istället 😉

019

022

Vår utedag avslutades med en härlig promenad med tjejerna i solen, eller jag tror två av dem njöt för de travade glatt på men den tredje, ja Tindra då alltså, hon bildade definitivt eftertrupp idag 😉 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized