Matte ligger helt klart på minus..

Ja inte har jag direkt ökat på mina pluspoäng hos Tindra precis efter gårdagens incident då jag, och jag lovar helt ovetandes 😉 , lyckades med att stänga in stackars henne i källaren. Och inte nog med det, hon var instängd i närmare en halvtimme och till råga på allt så var ljuset släckt. Men inte sa hon ifrån inte, nä jag upptäckte det när jag skulle släppa ut de andra två och det fattades en hund! Jag ropade men utan resultat, tittade även ute men ingen Tindra där heller. Då hördes dock ett litet ljud från källardörren och när jag öppnade stod där en mer deppig Tindra än vanligt nuförtiden, ja inte konstigt alls att hon ser lite lätt nedstämd ut här efter en sådan incident 😉

DSC_1808 (2)1

Men som tur var så verkade det hjälpa med lite gos men att följa med ner i källaren igen, glöm det 😉 🙂

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized