Byggandet fortskrider…

Idag har vi haft fantastiskt duktiga snickare här från T.Hus, jisses vad de hann med mycket under dagen!! Det blev helt klart mer än vad jag trodde var möjligt klart, ja se själva… 🙂

PicMonkey Collage

Så som ni ser så är vår ena altan är på god väg, ja jag skulle tro att på tisdag nästa vecka är den såpass färdig att man kan sitta på den iallafall, alltid något ;).  Sen ska det på tak på en del samt ska fönstret som ni ser till höger i bild tas bort och ersättas med en balkongdörr men den som väntar på något gott… ;).

Tjejerna hade fullt upp idag med att kolla in alla ljud och aktiviteter, ja det såg ofta ut så här..

DSC_1979 (2).jpg

..eller denna varianten på att ha koll funkar ju också, ja alla sätt är ju bra utom de dåliga sägs det ju eller? 😉

DSC_1976 (2)

Men det hände inte bara saker på baksidan av huset, nej gårdsplanen fick också sitt 😉

DSC_1970 (2)

Två lass grus blev resultatet och detta har Hasse med hjälp av grävmaskinen snyggt spridit ut, ja det lär nog ta sin tid att grusa alltihopa men inget snack om att det blir bra 🙂

Imorgon tar jag en paus från gårdsarbetet, en tur till Göteborg väntar för min del med bästa dottern men för Hasse blir det ingen paus, nej han håller istället ställningarna här hemma med sällskap av tjejerna 🙂

Och eftersom jag smiter från allt jobb här imorgon så får jag istället göra allt klart inför söndagens utställning i Lidköping här ikväll istället. Kycklingfilé håller nu på att kokas, utställningsväskan är packad och Jill är badad och fönad så med andra ord, vi är i stort sett redo inför utställningen. En utställning som kommer att bli mycket spännande, ja mer spännande än på länge p.g.a det låga anmälningsantalet och det faktum att Tindra fortfarande jagar sitt sista cert ;).  Bara 9 anmälda eurasier, ovanligt lite,  och eftersom mina idoga att försöka att luska ut vem mer som ska komma totalt har misslyckats så är inte spänningen mindre om man säger så ;). Det enda jag vet är att det är minst två tikar till och det är ett säkert antagande eftersom Jill har 1703 och Zelda 1706, alltså är det två tikar däremellan men om det är öppenklass- eller championtikar står skrivet i stjärnorna. Men men..det lär snart nog visa sig, jag vet, men tålamod har aldrig varit min starka sida 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. En hane före Leo och han går i championklass, vet jag iaf för det skrev Gunilla. Så inte många hanar om inte ch och vet är många..
    Lycka till!!