Tänk om..

Igår kväll så tog jag med mig kameran ut i trädgården efter tjejernas promenad och trots nämnda promenad så fanns det fortfarande som synes en hel del energi kvar hos Jill 😉

007

Ja tänk så rolig en tennisboll kan vara men det är klart, att retas med Tindra är nog ännu roligare ser det ut som 😀

017

Vilken fräckhet va? Att räcka ut tungan mot storasyrran faller inte i god jord och det tog inte lång tid innan attacken var ett faktum 😉

019

Men som tur var så var det en sammandrabbning av den lekfulla sorten innan Jill drog iväg i världens race runt huset. Ett race som Tindra valde att inte hänga på utan istället stod hon beredd på Jills återkomst och det gjorde hon minsann bra! 🙂

013

Ja tänk om Tindra kunde ställa upp sig så här i utställningsringen! Då kanske det där jäkla sista certet hade varit i hamn vid det här laget 😉

Att sitta i gräset en varm kväll med kameran i knäet och njuta av tjejernas tokigheter är faktiskt ganska härligt och när de upptäckte att deras matte hade lite gott i fickan så fick även jag lite uppmärksamhet och några tacksamma motiv på köpet 😉

002

004

Och eftersom jag bloggar så här mitt på dagen så förstår ni säkert att jag har en ledig dag men på grund av värmen så har jag inte gjort så många knop än så länge, ja förutom det att jag har plockat lite efter snickarna som nu är i stort sett färdiga med altanen på baksidan av huset, visst blev den bra? 🙂

DSC_2123 (2)

Nu återstår det inte mycket innan jag får sätta tänderna i det där riktigt roliga, ja möblering, växter och lite piff  bland annat 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized