Stiliga grabbar & nya grillen!

I lördags så var vi hos goa kompisarna och därtill det blivande resesällskapet Tomas & Gunilla och planerade vår kommande drömresa i september. Finns ju lite att gå igenom om man säger så, till exempel detta att alla ska packa lite i allas resväskor om utifall att någons väska försvinner på vägen. Och sådana direktiv finns troligen av en anledning, alltså att resväskor har en benägenhet att försvinna någonstans på vägen och eftersom man inte vill tillbringa 14 dagar utan kläder så är det nog bäst att följa dessa rekommendationer ;). Alltså mycket resprat men även mycket god mat, som alltid när man är bjuden till Bökenäs och även lite mys med dessa stiliga grabbar 🙂

Loke, en Griffon fauve de bretagne

DSC_2212 (2)

och Mattis, en Golden Retriver 🙂

DSC_2211 (2)

Tack Tomas & Gunilla med familj för en härlig kväll! 😀

Söndagen var vikt åt att köra in ved och sätta ihop vår nya grill och eftersom den sistnämnda vägde över 400 kilo så fick vi kalla in lite bärhjälp för detta och de utvalda blev Cilla & Mikael ;). Men även Kim gjorde en fin insats som till exempel här där de båda grabbarna har börjat med att foga ihop grillen..

DSC_2214 (2)

..och här har vi slutresultatet 😀

DSC_2216 (2)

Vi blev jättenöjda med denna rejäla grill och en extra bonus är att man även kan elda i den, så himla mysigt att kunna göra en sommarkväll och jag håller tummarna att denna sommarkväll kanske kan inträffa till helgen 😉

Igår var jag och tjejerna på Smålandsstenars brukshundsklubb för att slipa formen lite inför helgens dubbelutställning men mer om detta och även en liten film i nästa inlägg 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

4 svar »

  1. Ett tips till resan packa ett ombyte underkläder i handbagaget. Vi har varit med om att hela resesällskapet blev utan väskor. Visserligen bara ett dygn men då hade jag varit glad åt underkläder. En i resesällskapet hade ombyte i handbagaget och alla var avundsjuka på henne. vi övriga gick i lika t-shirt som vi fick. En riktigt härlig resa ni ska göra.

  2. Tack för tipset!! Så ska vi definitivt göra för att undvika er upplevelse, ingen höjdare precis 😉. Tack, ja det ska bli underbart!!