54 klor!

Ja då var tjejernas kloklippning gjord och det gick som hejsan denna gången! På 10 minuter så var alla klara och som deras matte är man ytterst tacksam för detta eftersom arbetsställningen inte är den bästa, ja allt från golvläge till stående framåtböjd som ett u, men som talesättet säger ”alla sätt är bra utan de dåliga” ;). Och jag kan inte nog berömma min senaste klotång…

..som gör det hela betydligt enklare och därmed också betydligt snabbare 🙂

Så nu är ytterligare ett moment avklarat inför helgens dubbelutställning, endast borstningen och en försiktig sådan på två av dem som lämpligt har börjat fälla, någon som känner igen sig? ;). Definitivt inga mängder än men till helgen gäller ”rör inte min hund tack”, allt för att rädda den lilla päls man kan inför Tvååker ;). Och slipat formen inför ringarna har vi också gjort och det i tisdags då vi var på Smålandsstenars brukshundsklubb ihop med Siv & Brita och deras hundar. Mycket bra och nyttig träning och bytte hundar med varandra gjorde vi också som synes 🙂

Ja som ni ser så kan bevisligen ”keesfolk” också visa eurasier… Eller handlar det egentligen om ytterst vältränade hundar? 😉 😀

Så det var lite kort om vad vi gjort det senaste och för en liten stund sedan så lyckades vi faktiskt pricka in en regnfri kvällspromenad, inte illa alls med tanke på hur det öst ner hela dagen ;). Så med andra ord, ett bra avslut på dagen där till och med solen visade sig en millisekund 🙂

020

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

4 svar »

  1. Vart har du köpt denna bra klotången någonstans?
    Ska ni till Borås i morgon på utställning?
    Maggan och Bentley

  2. Jag har köpt den hos min veterinär i Svenljunga men jag tror den finns lite varstans på nätet.
    Ja, vi ska till Borås imorgon, ni också kanske?

  3. Bentley ska inte ut i ringen men vi kommer nog in och kollar. Lite beroende på vädret