Ingen bra start på dagen..

Ja denna dag kunde ha startat bättre, ja mycket bättre faktiskt för det att slå upp ögonen och genast känna att det är nåt som inte stämmer? Det är minsann ingen höjdare och inte blir det bättre när man sekunden senare inser att att man försovit sig och det rejält! Att klockan visar på åtta, samma tid som man egentligen skulle ha checkat in på jobbet är inte direkt upplyftande om man säger så och definitivt inte om man inte på villkors vis kan kalla sig en morgonmänniska. Ja det gick undan här imorse som ni säkert förstår 😉

Arbetsdagen gick, trots starten, bra och det blev bara ännu bättre efter jobbet då jag och sonen tog med oss tjejerna till fårhagen för lite fri lek. Vi till och med fick njuta av lite sol, dock ingen värme att tala om men man kan ju inte få allt ;). Sol och ett gäng glada töser är minsann inte fy skam 🙂

2016-08-10 00.15.39

2016-08-10 00.07.22-3

Tjoho vad det gick över ängarna, ja till och med så snabbt att vissa fick luft under tassarna 😉

2016-08-09 23.58.47-2

En härlig promenad blev det och inte blev det sämre här ikväll när himlen generöst bjöd på detta 🙂

2016-08-10 02.18.07

Ja en dubbel regnbåge är inte ofta man ser, ja jag tror minsann att det bara är 2:a gången jag sett detta, vackert värre även om ett foto inte ger den full rättvisa 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Vilka fina bilder! Du är duktig på att fotografera, rätt fokus, skärpa i bild och fångar rörelseglädjen!