Tindra & jag ska på kurs!

Japp, ni läste rätt, sent om sider så lägger vi utställningar lite på is några månader och istället ska jag och Tindra börja på nybörjarkurs i rallylydnad om två veckor :). Dock har jag ett litet dolt motiv här som ändå har lite med utställning att göra men säg inget till Tindra ;). Min tanke är den att om vi gör något kul ihop, bara hon och jag, och som förhoppningsvis stärker kontakten mellan oss ännu mer så kanske kanske denna glädje även följer med in i utställningsringen av bara farten? Men det förutsätter ju såklart att hon tycker det är kul, det vet man ju aldrig? Kanske kommer hon istället att tolka skyltarna på sitt eget sätt, typ så här 😉

if_dogs_made_rally_signs_budget_tote_bag-ra18448f06f944816a7b87ad381b4d2ea_v9byz_1024

Jaja, det återstår att se vad denna goa och busiga tjej kommer att tycka om det hela…

010

Jag ser oavsett fram emot kursen eller rättare sagt, det tror jag iallafall 😉 😀

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized