Avelskonferens 2016

Jag fick en mycket trevlig inbjudan häromdagen i min mej till Eurasierklubbens Avelkonferens i Jönköping och jag behövde inte tänka länge, såklart man vill vara med!! 😀

PicMonkey Collage1

Jag menar, vem vill missa möjligheten att kostnadsfritt få lyssna på föreläsare med intressanta och aktuella ämnen som rör våra underbara eurasier men framförallt ser jag detta som ett ypperligt tillfälle att träffa och byta erfarenheter med uppfödare från andra delar av landet som man inte springer på så där i första taget. Men om sanningen ska fram så ligger detta lite fel i min planering då vi inte hunnit mycket mer än att ha landat efter vår resa till Sydafrika och Mauritius, så jag kanske kommer lite mer virrig än vanligt men det får ni leva med för detta är ett erbjudande man bara inte får missa och jag hoppas verkligen jag då får träffa många av er inom uppfödarvärlden IRL? 😀

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Jag vill så gärna gå. Har velat gå de senaste gångerna, men det krockar alltid med ngt😕 Denna gången är jag inte ens i Sverige. Men jag hoppas få läsa om allt intressant som sägs och hoppas på nästa tillfälle 😊